İtfaiye Ekipleri, Sulama Kanalına Düşen Şahsı Arıyor

GERİ

İtfaiye Ekipleri, Sulama Kanalına Düşen Şahsı Arıyor

20 Temmuz 2026
Harita

Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı Yeşilköy’de bugün saat 17.00 sıralarında sulama kanalına düşerek gözden kaybolan yaklaşık 20 yaşındaki M.D. isimli genci arama çalışmaları devam ediyor.

İhbarın ardından bölgeye giden Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı Sualtı ve Su Üstü Arama Kurtarma ekipleri, sulama kanalında geniş çaplı arama ve tarama faaliyeti başlattı.

Ekipler, su altında ve su üstünde profesyonel ekipmanlar kullanarak koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Akıntının etkili olduğu kanal boyunca titizlikle yürütülen çalışmalarda, kayıp vatandaşa ulaşabilmek için tüm imkanlar seferber edilirken, arama faaliyetleri uzman ekipler tarafından kesintisiz olarak devam ediyor.

Çay, dere, nehir ve sulama kanallarında gerçekleştirdiği başarılı müdahalelerle görev yapan Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bölgede arama çalışmalarını sonuç alıncaya kadar sürdürmeyi hedefliyor.

SON HABER
SON HABER

HUZURLU BİR BATMAN İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Genel İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER