YENİ SEZON, İLK PROGRAM

Batman Belediyesi, türkü severler için hazırladığı “Avaz Türkü Gecesi” programının sezon açılışını gerçekleştirdi.

Necat Nasıroğlu Külliyesi ile İlgili Çalıştay Düzenlendi

Batman’da yapımı devam eden ‘Necat Nasıroğlu Külliyesi’nin daha etkin ve verimli kullanılması için ilgili kurumların yürüteceği çalışmalar Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in katılımı ile gerçekleştirilen çalıştayda görüşüldü.

KAMUOYUNA DUYURU

Batman Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere devam eden işe alım süreçleri (97 işçinin), şeffaf ve adil bir şekilde yürütülmekte, gerekli ilan ve duyurular zamanında yapılmaktadır.

VALİMİZ EKREM CANALP’IN GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921'de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e “Gazilik” ve “Mareşallik” unvanının verildiği günün 101. yıl dönümünde kahraman gazilerimizin GAZİLER GÜNÜ'nü kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

İZİNSİZ LEVHALAR KALDIRILDI

Batman Belediyesi, kaldırımları işgal ederek yaya geçişi ile araç park alanlarını izinsiz işgal eden esnafın, tabela ve dubalarını kaldırdı.