YABAN HAYVANLARI UNUTULMADI

Batman Belediyesi, doğada açlık tehlikesi yaşayan hayvanlar için yem ve mama dağıtımı yapıyor.

BATMAN BELEDİYESİ EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

Batman Belediyesi ekipleri, kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu bölgelerde trafikte aksamaların yaşanmaması için yol açma ve tuzlama çalışmaları ile karla mücadele ediyor.

BATMAN ANADOLU LİSESİ ULUSLARARASI BAŞARI KAZANDI

Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, İklim Eylem Planı Projesi'nde "Mükemmellik Okulu" ödülünü alan 250 okuldan biri olan Batman Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek başarılarından dolayı okul yönetimini, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

ALTYAPI HİZMETİNDE REKOR RAKAMLAR

Batman Belediyesi, 2021 yılı boyunca sürdürülen altyapı çalışmalarının verilerini açıkladı. 2021 yılı içerisinde sadece 6 ayda yapılan altyapı çalışmaları, 6 yılda yapılan çalışmaların toplamını geçti.

“DENGBEJ KONAĞI” YİNE MUHTEŞEMDİ

Batman Belediyesi’nin düzenlediği ve her çarşamba günü heyecanla beklenen “Dengbej Konağı” programı seyircilerine yine keyifli anlar yaşattı.

22. MAHALLE BULUŞMASI: BAHÇELİEVLER MAHALLESİ

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 22.’si Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleşti.

HAYATINI KAYBEDEN İTFAİYE ERLERİ ANILDI

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Bursa’da göreve giderken yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 4 itfaiye eri için dua ederek saygı duruşunda bulundu.

VALİ ŞAHİN GAZETECİLERİ UNUTMADI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Batman’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek gazeteciler gününü kutladı.

GAZETECİLERDEN ‘BATMAN’ SÖYLEŞİSİ

Batman Belediyesi’nin düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Gazeteci Yazarlar Arif Arslan ile Özcan Tikit’in konuk olduğu ‘Gazetecilik Mesleği ve Batman'ın Fotoromanı’ söyleşisi gerçekleşti.

BATMANLILAR BU ETKİNLİKLERİ ÇOK SEVDİ

Batman Belediyesi’nin düzenlediği kültür ve sanat etkinliklerine Batmanlıların ilgisi oldukça yoğun. ‘Kırmızı Başlıklı Kaz’ tiyatro gösterisinde salon tiyatroseverlerle dolup taştı.

BATMAN DÜNYA GÜNDEMİNDE YER ALDI

Dünyada en çok aranan 10 balık türü arasında yer alan Bantlı Çöpçü Balığı’nın (Shoal) Batman’da tespit edilmesi ve Ünlü Hollywood oyuncusu Leonardo Dicaprio’nun konuya dikkat çekmesi ile Batman dünya gündeminde yer aldı.

TOPLU TAŞIMADA KIŞ SAATİ UYGULAMASI

Batman Belediyesi, şehir içi toplu taşıma hizmeti veren Belediye toplu taşıma otobüs saatlerinde değişikliğe giderek kış saati uygulamasına geçti.

BATMANLI DUYARLI VATANDAŞA TRABZON’DAN DESTEK

Duyarlı davranışıyla ulusal medyanın ilgisini çeken Batmanlı Mahmut Baştaş’ın bakımını üstlendiği 30’a yakın sokak kedisine Trabzon Sürmene’de yaşayan emekli öğretmen Ahmet Berber mama yardımında bulundu.

112 YENİ YOLU ULAŞIMA KAZANDIRDIK

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezi ulaşım ağını genişletmek ve imara yeni açılan bölgelerde yapılaşma öncesi ulaşım yollarını açmaya yönelik 2021 yılı içersinde 19 kilometre uzunluğunda 112 farklı yolu açtı.

FAHİŞ FİYAT VE ETİKET DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Batman'da temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ve etiket denetimi devam ediyor. Batman Belediyesi ile Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğinde kent merkezinde market, kasap, fırın ve manavlarda fiyat, gramaj ve hijyen denetimi yapıldı.

MUTLU YILLAR BATMAN

Batmanlı kardeşlerimin yeni yılını en samimi duygularımla kutluyor, 2022’nin ülkemiz ve dünyaya sağlık, huzur, refah ve mutluluk getirmesini diliyorum.

SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Batman Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında bir süredir devam eden görüşmelerin ardından “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalandı.

21. Mahalle Buluşması: Şafak Mahallesi

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 21.’si Şafak Mahallesi’nde gerçekleşti.