Sektör Buluşmalarının ikincisi: Küçük Sanayi Sitesi

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in; şehrin üreticileri, iş insanları ve esnafları ile buluşarak sorunlarını doğrudan dinlemesi için Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları’nın ikincisi Batman Küçük Sanayi Esnafı ile gerçekleştirildi.

VALİ ŞAHİN, EVİ YANAN RİNDİ TEYZEYİ UNUTMADI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, evinde çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale gelen 75 yaşındaki Rindi Kayra’yı ziyaret ederek yangında zarar gören evin gerekli bakım ve onarımlarının Batman Belediyesi tarafından yapılacağı müjdesini verdi.

KADIN KURSİYERLERE FARKINDALIK EĞİTİMİ

Batman Belediyesi, BİL-MEK (Bilgi ve Mesleki Eğitim Kursları) kursiyerlerine farkındalık yaratacak eğitim seminerlerinin ilkini belediye konferans salonunda düzenlendi.

615 KİLOGRAM ATIK PİL GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI

SEKTÖR BULUŞMALARI BAŞLADI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in; şehrin üreticileri, iş insanları ve esnafları ile buluşarak sorunlarını doğrudan dinlemesi için Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları’nın ilki Marangozlar ve Kaynakçılar Sitesi’nde gerçekleşti.

13. MAHALLE BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 13.’sü Yeşiltepe Mahallesi’nde gerçekleşti.

OTOBÜS ŞOFÖRLERİ İŞ BAŞI YAPTI

Batman Belediyesi’nin test sürüşünü başarılı bir şekilde tamamlayan ve kurada ismi çıkan 40 yeni otobüs şoförü bugün iş başı yaptı.

HASTANE ULAŞIM YOLLARI YENİLENİYOR

Faaliyetlerine başlayan Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevresi ve bağlantı yolları Batman Belediyesi tarafından iyileştiriliyor.

YAZLIK ÇİÇEKLER BATMAN

YAZLIK ÇİÇEKLER BATMAN'I SÜSLEYECEK

Batman'ın her mevsim rengarenk görünmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Batman Belediyesi, 500 bin adet yazlık çiçek ekimine başladı.

HEM ESNAFI HEM VATANDAŞI MUTLU EDEN PROJE

Ramazan ayında dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal yardımlarına ağırlık veren Batman Belediyesi, 3 bin 500 aileye özenle seçilmiş meyve ve sebze yardımında bulundu.

BATMAN

BATMAN'DA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Batman Belediyesi temizlik ekipleri, bayramda da çarşı ve pazar alanlarında kapsamlı temizlik yaptı. Kaldırım ve sokaklar dezenfektanlı su ile yıkandı.

VALİ ŞAHİN BAŞTİ’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletmesi (BAŞTİ)'ni ziyaret ederek tam kapanmayla birlikte yolcu sirkülasyonu azalan otogarda yapılan genel tadilat ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Farkında Ol!  Engel Olma!

Farkında Ol! Engel Olma!

Tüm dünyada kabul edilen ve farkındalık oluşturabilmek için çeşitli etkinlikler düzenlenen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası hepimize; engelli dostlarımızın toplumsal hayata katılımının sağlanması, yaşam kaliteleri ve standartlarının yükselmesi adına “Ne yapabildik?” ve “Ne Yapmalıyız?” sorularının cevabını düşünme fırsatı da tanıyor.

EKOLOJİYE SAYGILI İLAÇLAMA

Batman Belediyesi’nden şehir genelinde ve komşu illerde popülasyonları artan siyah ve şikayetlere neden olan böceklere (Kınkanatlılar/Coleoptera) ilişkin açıklama yapıldı.