DEV İMAR PLANININ SON HALKALARI DA TAMAMLANDI

Batman’ın Tayyar Mahallesi’ne 165 hektar ve Körük Mahallesi’ne 28 hektar arazi üzerinde İlave İmar Planı çalışmalarını tamamlayan Batman Belediyesi, hazırlanan ilave ve revizyon imar planını vatandaşların bilgisine sundu.

MAHALLE BULUŞMALARI: ÇAY MAHALLESİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” sloganıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın ikincisini Çay Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

GÜLTEPE MAHALLE BULUŞMASI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, "Yerinde İletişim Yerinde Çözüm" sloganıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları'nın ilkini Gültepe Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

YÜZÜNCÜ YILDA TÜM ŞEHİRLERE ÖRNEK OLACAK “BATMAN MODELİ”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, daha önce yapılan ve devam edilen çalışmaların sonuna gelindiğini, Batman’da kütüphanecilikte yeni bir döneme girileceğini ve oluşturulacak yeni “Batman Modeli”nin tüm şehirlere örnek olacağını söyledi.