Batman Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleri kapsamında Yeşiltepe ve Petrolkent mahallelerinde renkli ve coşkulu programlar gerçekleştirildi.
23 Ağustos’ta Petrolkent Mahallesi 2. Gülistan Caddesi’nde gerçekleştirilen programda M. Şah Dicle Halk Konseri vatandaşlara müzik dolu bir akşam yaşattı. Çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerle mahallede şenlik havası hâkim oldu.
Batman Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleriyle kentin farklı mahallelerinde çocuklar, gençler ve aileler kültür, sanat ve eğlenceyle buluşturuluyor.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programlarda mahalle sakinleri keyifli anlar yaşarken, etkinlikler çocukların yüzlerinde renkli ve güzel anılar bıraktı.
“Parklarda Şenlik Var” etkinlikleri, Batman’ın farklı mahallelerinde vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.