EŞ BAŞKAN SÖNÜK YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMASINI YERİNDE TAKİP ETTİ

Dün gece saatlerinde Bahçelievler mahallesindeki bir apartmanın çatı katında çıkan yangın il genelindeki itfaiye ve söndürme araçlarının katılımı sayesinde güçlükle söndürülürken Eş Başkanımız Gülistan SÖNÜK yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip etti.

Bahçelievler Mahallesi 1645 sokakta bulunan Huzur 2 apartmanının çatı katında çıkan yangın söndürme çalışmalarına itfaiye müdürlüğümüze ait 18 itfaiye aracının yanısıra Bismil itfaiyesi,  Gercüş itfaiyesi, Hasankeyf itfaiyesi, Tüpras itfaiyesi de birer araçla katkı sundu. Yangına parka bahçe müdürlüğüne ait 3 su tankeri, temizlik işleri müdürlüğüne ait 2 su tankeri, hava meydan işletmelerine ait 1 itfaiye aracı, orman müdürlüğüne ait 2 su arazözü ve 3 toma olmak üzere toplam 33 arac ve 82 personel katıldı.

Yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Eş Başkanımız SÖNÜK, yangının çıkış nedeni ile ilgili mahallelilerden bilgi aldı.

Güçlükle söndürülen yangının ardından soğutma çalışmalarını yapan Belediye İtfaiye ekipleri, zamanında yaptığı müdahale ile olası bir felaketin yaşanmasının önüne geçti.

Haber Görselleri

Türkçe / Kurdî / English / عربي