EŞ BAŞKAN SÖNÜK SORUN VE TALEPLERİ YERİNDE DİNLİYOR

Batman Belediyesi Eş Başkanımız Gülistan SÖNÜK, Belediye Başkan Yardımcları Çiğdem DEMİR SEVİM ve Mustafa TUĞYILDIZ, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle belediye hizmet birimlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Batman sebze ve meyve halini ziyaret eden Eş Başkanımız Gülistan SÖNÜK ve Beraberindekiler Belediye Hal Şefliğinden çalışmalar hakkında bilgi alarak personelin görüş talep ve sorunlarını dinledi.

Belediye Eş Başkanımız SÖNÜK ve beraberindekiler daha sonra BAŞTİ’ye (Batman Şehirlerarası Terminal İşletmeciliği) geçerek terminal alanını gezdi.

BAŞTİ’nin genel işleyişi hakkında bilgi alan Eş BAŞKAN SÖNÜK ve beraberindekiler, firma temsilcileri ve yurttaşlar ile görüşerek terminal ile ilgili görüş talep ve önerilerini dinledi.

Haber Görselleri

Türkçe / Kurdî / English / عربي