Batman Belediyesi, kent genelinde bulunan 11 mezarlıkta temizlik çalışmasını sürdürüyor.

Rutin yapılan temizlik çalışmalarına ek olarak bayram arifesi ve bayramda yakınları vefat eden vatandaşların yapacağı kabir ziyaretlerini huşu içerisinde yerine getirmesi için mezarlıkların temizliğine büyük önem veren Batman Belediyesi, bayram arifesine kadar çalışmasına devam edecek.

Batman genelinde bulunan 11 mezarlıkta, 10 kişilik ekip çalışmalarını sürdürüyor.

Bayram arifesine kadar devam edecek olan çalışmalarda; mezarların dip temizliği, ot biçme, genel mezarlık temizliği, ağaç budama ve ilaçlama çalışmaları ile mezar sulaması için de muslukların bulunduğu alanlarda bakım ve onarım çalışması ve yeni bankların montajı da devam ediyor.