Batman Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını unutmadı.

Batman Belediyesi hizmet binasında kadın çalışanları tek tek ziyaret ederek, günlerini kutlayıp, çeşitli hediyeler veren Belediye Konukevi Müdürü Halime Demir Yıldız, kadınların toplumumuzda sadece ana, eş veya kız kardeş olmadığını dile getirerek: “Kadınlar toplum nazarında; kahramandır, cesarettir, yürektir, candır” dedi.

Toplumun yetişmesinde en büyük rolün kadınların üstlendiğini ifade eden Demir Yıldız: “Bir toplumu geleceğe taşınmasında, büyük devlet insanları yetişmesinde önce kadına (anne) ardından öğretmenlere büyük görevler düşmektedir. Kendine özgüveni olan kadın sayısı her geçen gün artmaktadır. Kadınları son zamanlarda iş ve sosyal hayatta görüyor bunu da memnuniyetle karşılıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

• Bu içerik 1906 defa okundu