Batman Belediyesi tarafından yapımına bir süre önce başlanan park çalışmalarına hız verildi.

İmar planında yeşil alan olarak belirlenen yerleri yeşillendiren Batman Belediyesi, kent merkezinde park sayısını artırıyor.

Köy iken mahalle statüsüne kavuşan Tilmerç Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni parkın tamamlanması için çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hummalı çalışmasını sürdürüyor.

Tilmerç Mahallesi’nde bulunan, yaklaşık 6 dönüm arazi üzerindeki park yapım çalışmalarında çiçekli ve gölge ağaçlarıyla birlikte toplam 190 ağaç dikimi gerçekleşti.

Yürüyüş alanları, dinlenme bankları, aydınlatma direkleri, çocuk oyun alanları ve kamelyaların bulunacağı park en kısa sürede vatandaşların kullanımına sunulacak.