Belediye Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, 2020-2022 yılları arasında gerçekleştirdiği çalışmaları kamuoyuyla paylaştı.

Batman Belediyesi, kamu hizmeti veren tüm müdürlüklerin araçlarını kendi tesislerinde bakım ve onarımdan geçiriyor.

Envantere kayıtlı bulunan tüm hizmet araçlarının bakım, onarım, yedek parça, yağlama, elektronik aksam, lastik değişimi, kaporta ve boya yenileme işlemlerini gerçekleştiren Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, zamandan ve bütçeden tasarruf sağlıyor.

2020 yılına kadar 278 aracın bulunduğu Batman Belediyesi’nde, kalifiye personel, istikrarlı çalışma ve yapılan tasarruflarla birlikte bu sayı 355’e yükseldi.

Sadece yedek parça temini değil, işçilik hizmetlerinde de dışa bağımlılığın büyük oranda azaldığına dikkat çeken Batman Belediyesi, çok gerekli bir durum olmadıkça torna, makas, pompa, döşeme, iş makinesi hortumları gibi iş ve işlemlerini de kendi bünyesinde çözüyor.