Batman Belediyesi tarafından verilen kurslarda yapılan el emeği, göz nuru resimler büyük ilgi gördü.

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi resim sergi salonunda sergilenen resimler, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Resim sergi salonunda resimleri inceleyen kursiyerler, aileleri ve vatandaşlar, yapılan resimlerle fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

Resim Öğretmeni Sevgi Şimşek tarafından verilen resim kurslarından 8-18 yaş aralığında hobi amaçlı, güzel sanatlara hazırlanan öğrenciler, çocuk ve genç grubundan yaklaşık 60 kişi faydalandı.

Yaklaşık 3 ay önce verilen resim kursunun ardından resim sergi salonunda sulu boya, akrilik, yağlı boya, karakalem çalışmalarından oluşan 43 resim bulunuyor.