Batman Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine yetişkinlere yönelik hazırlanan tiyatro gösterisi ile devam ediyor.

Dario Fo tarafından 1958 yılında yazılan ‘Her Hırsız Haydut Değildir’ adlı oyun Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyici ile buluştu.

Konusu İtalya’da geçen oyunda, zenginlerin yaşadığı bir mahallede hırsızlık yapmaya kalkan Angelo Tornatti´yi ev sahipleri ve aile ahbapları tarafından çeşitli sürprizler bekler. Davetsiz misafir olarak bir parçası olmak zorunda kaldığı bu zor durumdan kurtuluşu, polisten kurtuluşundan daha da zor olmasıyla dikkat çekiyor.

‘Her Hırsız Haydut Değildir’ adlı tiyatro oyunu, tek perde halinde 6 kişilik oyuncu kadrosu ile Batmanlılarla buluştu.

Dario Fo'nun yazdığı oyunu Uğur Eker yönetti. Batmanlı tiyatroseverler tarafından ilgi ile izlenip beğenilen oyun ayakta alkışlandı.