Batman Belediyesi’nin kent geneline hizmete sunduğu ücretsiz Wi-Fi projesinden on binlerce kişi yararlanıyor.

Batman’ın farklı noktalarına yerleştirilen ve 7’den 77’ye tüm vatandaşların ücretsiz olarak yararlandığı internet hizmeti devam ediyor.

Batmanlıların Türkiye’de ve dünyada gelişen olaylar ve güncel bilgilerden haberdar olmasını sağlamak, öğrencilerin ise ev ödevlerine yardımcı olmak amacıyla başlatılan proje; 15 Temmuz Şehitler Parkı, Atatürk Parkı, Kine Em Parkı, Şerzan Kurt Parkı, Salih Özdemir Parkı, Otogar, İlçe Garajı, Karabağ Parkı, Sağlıklı Yaşam Parkı, Sanat Sokağı, Gülistan Caddesi, Millet Bahçesi ve Yaşam Park olmak üzere 13 ayrı yerde uygulanıyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaş ve öğrencilerden gelen talepleri yanıtsız bırakmayan Batman Belediyesi’nin, Wi-Fi hizmetinden 2022 yılı içerisinde 67 bin 587 vatandaşın yararlandığı ifade edildi.