Batman Belediyesi, ‘Okula Mola Kültür Sanata Devam’ mottosuyla başlattığı 2023 yılı kültür sanat etkinlikleri programına başladı.

Okulların sömestr tatiline girmesiyle birlikte; ocak ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çocuk Tiyatrosu programı Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşiyor. Programın ilk gösterileri olan 'Kırmızı Başlıklı Kaz' ile “Benim Güzel Pabuçlarım” adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

İluh Tiyatrosu oyuncularının sahnelendirdiği çocuk tiyatrosu, çocukları neşelendirdiği kadar yaşamlarında karşılaşabilecekleri sorunlarla nasıl baş edebileceklerine yönelik mesaj veriyor.

7’den 77’ye toplumun tüm kesimini tiyatroyla tanıştırmayı hedefleyen Batman Belediyesi’nin tiyatro programı 5 Şubat’a kadar devam edecek. Veliler ve çocukları için düzenlenen programda, veliler için de özel olarak tiyatro gösterisi olacak.