Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” sloganıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın ikincisini Çay Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Çay Mahallesi Taziyeevi’nde gerçekleştirilen mahalle buluşmasına; Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, il protokolü, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, Çay Mahallesi sakinleri ve Çay Mahallesi Muhtarı Niyazi Alpe katıldı.

Çay Mahalle Buluşması’nda Muhtar Niyazi Alpe ve mahalle sakinlerinin imar, kanalizasyon, yol, kaldırım, asfalt, numarataj, ekmek büfesi, doğalgaz, elektrik, yeşil alan ve park, çocuk oyun grubu, sokak aydınlatması gibi görüş, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Canalp, ilgili birim müdürlerine talimat vererek talep ve sorunların değerlendirilmesini ve gereğinin ivedilikle yapılmasını istedi.

“Yeni OSB Alanlarına İhtiyaç Var”

Vali Canalp, Çay Mahallesi’nde ziyaret ettiği her noktada ve Mahalle Buluşması’nda sık sık kendisinden iş isteyenlerle karşılaşınca “Bu işin çözümü yeni OSB alanlarının planlaması. Gençlerimiz ve kadınlarımızın buralarda istihdam edilmesi gerekiyor” dedi.

Yeni Park Müjdesi

Tüm gün boyunca Çay Mahallesi’ndeki kurumları ve esnafı ziyaret eden Canalp, okul ziyaretlerinde ise miniklere karnelerini verdi. Mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından coşku ile karşılanan Canalp, Çay Mahallesi’ne yeni bir parkın yapılacağı müjdesini de verdi.