DENGBÊJ KONAĞI

DENGBÊJ KONAĞI'NIN BU HAFTAKİ KONUKLARI

Batman Belediyesi’nin düzenlediği ve her Pazar günü heyecanla beklenen “Dengbej Konağı” programının bu haftaki konukları Metin Tosun ve Bayram Akdemir olacak.

Avaz Türkü Gecesi Başlıyor

Batman Belediyesi türkü severler için yeni bir programa başlıyor. Her Pazar günü canlı yayınlanan Dengbej Konağı programı ile büyük beğeni toplayan Batman Belediyesi, türkü ve özgün müzik severler için de “Avaz Türkü Gecesi” programını başlatıyor.

Dengbêj Konağı / 7. Bölüm

Qonaxa Dengbêjan / Beşa 7'a

Moderatörlüğünü Tayfun Öztoprak ve Batmanlı Denbêj Vedat Akarsu’nun yaptığı Dengbêj Konağı, Her Pazar günü saat 20.00’da dinleyicilerle buluşuyor.

Dengbêj Konağı / 8. Bölüm

Qonaxa Dengbêjan / Beşa 8'a

Moderatörlüğünü Tayfun Öztoprak ve Batmanlı Dengbej Vedat Akarsu’nun yaptığı Dengbêj Konağı'nın bu haftaki konukları Metin Tosun ve Bayram Akdemir.

Dengbêj Konağı / 9. Bölüm

Qonaxa Dengbêjan / Beşa 9'a

Dengbêj Konağı / 10. Bölüm

Qonaxa Dengbêjan / Beşa 10'a

Dengbêj Konağı / 11. Bölüm

Qonaxa Dengbêjan / Beşa 11'a

YÜZME HAVUZUMUZ ÇOCUKLARIN HİZMETİNDE

BIRKA MELEVANÎYÊ DI XIZMETA ZAROKAN DE YE

Şaredarîya  me  bi armanca zarokên ku temenên wan di navbera 7-14an de ye, li Kompleksa Werzişê perwerdeya  melevanîyê dide zarokên keç û xort.

2021 YILININ İLK MAHALLE BULUŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Belediyemiz Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından 7’ncisi düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları’ Programı kapsamında Valimiz Hulusi Şahin, Kültür Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi.

PAZARYERİ MAHALLE BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Batman’ın sorunlarıyla yakından ilgilenen Valimiz Hulusi Şahin, Mahalle Buluşmaları programı çerçevesinde Pazaryeri Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.

HEDEFİMİZ MAHALLENİN SORUNLARINI YERİNDE GÖRMEK

Hilal Mahallesinde ilki gerçekleştirilen Mahalle Buluşması Programında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Valimiz Hulusi Şahin, Mahalle Buluşması Programı çerçevesinde Seyitler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

VALİ ŞAHİN MAHALLE BULUŞMALARINI BAŞLATTI

Batman’ın sorunlarıyla yakından ilgilenen Valimiz Hulusi Şahin, Mahalle Buluşmaları programı çerçevesinde Hilal Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.