Dengbêj Konağı / 15. Bölüm

Moderatörlüğünü Tayfun Öztoprak ve Batmanlı Denbêj Vedat Akarsu’nun yaptığı Dengbêj Konağı, Her Pazar günü saat 20.00’da dinleyicilerle buluşuyor.

Dengbêj Konağı / 14. Bölüm

Dengbêj Konağı / 13. Bölüm

Dengbêj Konağı / 12. Bölüm

VALİ ŞAHİN NEVRUZ ATEŞİNİ YAKTI

Baharın müjdeleyicisi olarak her yıl 21 Mart’ta kutlanan Nevruz Bayramı, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin tarafından yakılan nevruz ateşiyle birlikte çeşitli etkinliklerle kutlandı.

DENGBÊJ KONAĞI

DENGBÊJ KONAĞI'NIN BU HAFTAKİ KONUKLARI

Batman Belediyesi’nin düzenlediği ve her Pazar günü heyecanla beklenen “Dengbej Konağı” programının bu haftaki konukları Metin Tosun ve Bayram Akdemir olacak.

Avaz Türkü Gecesi Başlıyor

Batman Belediyesi türkü severler için yeni bir programa başlıyor. Her Pazar günü canlı yayınlanan Dengbej Konağı programı ile büyük beğeni toplayan Batman Belediyesi, türkü ve özgün müzik severler için de “Avaz Türkü Gecesi” programını başlatıyor.

Dengbêj Konağı / 7. Bölüm

Moderatörlüğünü Tayfun Öztoprak ve Batmanlı Denbêj Vedat Akarsu’nun yaptığı Dengbêj Konağı, Her Pazar günü saat 20.00’da dinleyicilerle buluşuyor.

Dengbêj Konağı / 8. Bölüm

Moderatörlüğünü Tayfun Öztoprak ve Batmanlı Dengbej Vedat Akarsu’nun yaptığı Dengbêj Konağı'nın bu haftaki konukları Metin Tosun ve Bayram Akdemir.

Dengbêj Konağı / 9. Bölüm

Dengbêj Konağı / 10. Bölüm