PARK KONSERLERİNE BÜYÜK İLGİ

Batman Halkı, akşam saatlerinin keyif ve eğlence dolu geçmesi için başlatılan Park Konserleri programına yoğun ilgi gösterdi.

PARK KONSERLERİ

Batman Belediyesi, akşam saatlerinin daha keyifli ve eğlenceli hale gelmesi için, kentin farklı noktalarında Park Konserleri düzenlemeye hazırlanıyor.

TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ

Pandemi süresince yaptığı birçok online etkinlik ile vatandaşa müzik şölenleri yaşatan Batman Belediyesi, bu kez de Türk Halk Müziği Korosu konseri ile canlı yayında olacak.

Dengbêj Konağı / 5. Bölüm

Moderatörlüğünü Tayfun Öztoprak ve Batmanlı Denbêj Vedat Akarsu’nun yaptığı Dengbêj Konağı, Her Pazar günü saat 21.00’da dinleyicilerle buluşuyor.

Dengbêj Konağı / 4. Bölüm

Dengbêj Konağı / 3. Bölüm