BATMAN BELEDİYESİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Batman Belediyesi destekli 1955 Batman Belediye Spor Kulübü, Türkiye'nin genç sporcuları arasında dikkat çekici başarılar elde ederek, ulusal alanda kendini kanıtlıyor. Kulübün U18 Erkek Basketbol Takımı ve Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, yoğun ve disiplinli bir hazırlık sürecinin ardından Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

BATMAN’IN MİLLİ GURURU BEYZANUR

1955 Batman Belediyespor Kulübü Hentbol takımında forma giyen Beyzanur Aktoprak, 17. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Kadınlar Şampiyonasına katıldı.

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig D grubunda mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı hafta sonu evinde konuk ettiği Silopi Belediyesporu 8-2 gibi üstün farkla yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı.

SPORCUMUZ ÜCAN, YURDA MUTLU HABERLE DÖNDÜ

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde aldığı eğitimle başarıdan başarıya koşan dünyaca ünlü sporcumuz İslam Ücan, kendi kilo ve kategorisinde dünya üçüncülüğünü elde ederek Batmanlıları gururlandırdı.

KANAĞI, FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNE İMZA ATTI

Batman Belediyesi’nin altyapısında yetişen sporcuların, büyük kulüplere transfer haberlerinin gelmesi spor camiası tarafından sevinçle karşılanıyor. 1955 Batman Belediyespor Kulübü altyapısında yetişen Kaleci Eren Kanağı, Fenerbahçe Spor kulübüne imza attı.

GÜNEY, BATMAN

GÜNEY, BATMAN'I AVRUPA'DA TEMSİL EDECEK

Batman Belediyesi’nin desteklediği sporculardan başarı haberi gelmeye devam ediyor. 1955 Belediyespor’da paralimpik oyunlarındaki başarılı sporcumuz Ayşenur Güney Batmanlıların yüzünü güldürdü.

OKÇULUKTA ÇİFTE SEVİNÇ

Batman Belediyesi 1955 Belediyespor Kulübü sporcumuz Ayşenur Güney, Şanlıurfa’da düzenlenen okçuluk turnuvasında şampiyon oldu.

ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR

Batman Belediyesi 1955 Batman Belediyespor Kulübü Kadın Futbol Takımı, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Gazikent Spor Kulübü ile 0 – 0 berabere kaldı.

VALİ CANALP’TEN MİLLİ ATLET VE ANTRENÖRÜNE ALTIN

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen Avrupa Takımlar Yürüyüş Şampiyonası’nda 10 km yürüyüş kategorisinde yarışan sporcumuz Hayrettin Yıldız’ı makamında kabul ederek antrenör ve sporcuya altın hediye etti.

ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET

Batman Belediyesi, 1955 Batman Belediyespor Kulübü Kadın Futbol takımının 27 Mayıs 2023 tarihinde kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Gazikent Spor Kulübü karşılaşmasına Batmanlı sporseverleri davet etti.

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ MORALLER YERİNDE

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp, 1955 Batman Belediye Spor Kulübü'nde top koşturan kadın futbolcuları yalnız bırakmadı.