İLKNUR MİLLİ TAKIM KAMPINDA

1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncusu İlknur Tiniğ U-17 Kız Milli Takım kampına davet edildi.

TFF KADINLAR 3. LİG

TFF KADINLAR 3. LİG'DE

Tekirdağspor’u 4-0 yenen 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı, adını finale yazdırdı.

BATMANLI SPORCULAR YETİŞİYOR

Batman Belediyesi, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve sağlıklı bireyler yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İSLAM UCAN ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

Aralarında 1955 Batman Belediyespor sporcusu İslam Ucan’ın da bulunduğu U-22 Erkekler Boks Milli Takımı, Hırvatistan'da gerçekleşecek Avrupa Boks Şampiyonası'nda madalyaları toplamayı hedefliyor.

1955 BATMAN BELEDİYESPOR HER ALANDA BAŞARI KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Batman Belediyesi bünyesinde kurulan 1955 Batman Belediyespor kulübü voleyboldan hentbola, masa tenisinden kick boksa kadar birçok farklı spor dalında gençleri yetiştiriyor ve başarılara imza atıyor. İşte 1955 Batman Belediyespor’dan bu haftaki gelişmeler:

ŞAMPİYONLUK MAÇI

1955 Batman Belediyespor Kadın Voleybol Takımı 30 Ocak Pazar günü kader maçına çıkıyor.

BATMANLI SPORCULARDAN ULUSLARARASI BAŞARI

1955 Batman Belediye Spor Kulübü sporcuları Ömer Faruk Altuner ve Nurşin Sevgin, Türkiye Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan Turkey U19 Junior Open 2021 Uluslararası Badminton Turnuvası'na katılım sağlayarak bir ilki gerçekleştirdi.

BATMANLI SPORCULAR ULUSLARARASI ARENADA YARIŞTI

2022 Şubat Ayı içerisinde Finlandiya’da düzenlenecek olan U15 Avrupa Şampiyonası öncesi, Türkiye’de düzenlenen Uluslararası U15 Open Turnuvası’na 1955 Batman Belediye Spor Kulübü’nden 4 sporcu katıldı.

3 ALTIN 3 GÜMÜŞ MADALYA BİRDEN

Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’na katılan 1955 Batman Belediyespor sporcusu milli yüzücü Yusuf Oğur, Batman’a 3 Altın, 3 Gümüş madalya ile döndü.

AYAK TENİSİ TURNUVASI’NA BÜYÜK İLGİ

Batman Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Batman Ayak Tenisi İl Temsilciliği’nin Batman’da bir ilke imza atarak düzenlediği Ayak Tenisi Turnuvası bol çekişmeli maçlara sahne oldu.

AYAK TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR

Batman Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Batman Ayak Tenisi İl Temsilciliği Batman’da bir ilke imza atıyor ve Ayak Tenisi Turnuvası gerçekleştiriyor.

VOLEYBOLDA ERKEKLERİMİZ DE ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Batman’ın ev sahipliğinde düzenlediği Bölgesel Lig Grup müsabakalarında 1955 Batman Belediyespor Erkek Voleybol Takımı şampiyon olarak 2. lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

VALİ ŞAHİN ŞAMPİYON HENTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

1. lige namağlup bir şekilde çıkarak şampiyon olan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ve teknik heyeti kazandıkları şampiyonluğu desteklerini esirgemeyen Vali Şahin’e armağan etti.