Batman Belediyesi, bünyesinde bulunan müdürlükler arası Voleybol Dostluk Turnuvası düzenledi.

Farklı birimlerde görev yapan personelin kaynaşmasını sağlamak ve dostluklarını perçinlemek amacıyla başlatılan voleybol müsabakasında kıran kırana mücadele devam ediyor.

30 Ocak 2023 tarihinde başlayan ve 24 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek olan müsabakalar Batman Belediyesi Spor İşleri bünyesinde bulunan Spor Kompleksi’nde düzenleniyor.

Çekilen kurada fikstürü belirlenen müdürlükler arasında; Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Park ve Bahçeler, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Veteriner İşleri, İtfaiye, Temizlik İşleri, BASKİ, Sağlık İşleri Müdürlükleri ile Güvenlik birimi farklı zamanlarda eşleşecek.

20 Şubat 2023 tarihinde ise finale kalan takımlar kendi aralarında birinci takımı seçmek için mücadele edecek.