Batman Belediyesi bünyesinde kurulan 1955 Batman Belediyespor kulübü voleyboldan hentbola, masa tenisinden kick boksa kadar birçok farklı spor dalında gençleri yetiştiriyor ve başarılara imza atıyor. İşte 1955 Batman Belediyespor’dan bu haftaki gelişmeler:

Filenin Sultanları Nefesleri Kesti

Türkiye Voleybol 2. ligi 15. grupta Batman’ı en iyi şekilde temsil eden 1955 Batman Belediyespor Kadın Voleybol takımı, kendi sahasında lider Elazığ Belediye Spor takımını konuk etti. Rakibini üstün bir oyunla 3-0 yenen 1955 Batman Belediyespor Kadın Voleybol takımı, aldığı bu anlamlı galibiyetle lige 2 hafta kala adeta şampiyonluğunu ilan etti.

1955 Batman Belediyespor Kadın Voleybol takımı, Yeni Mardin Spor ve Diyarbakır Lice Spor ile kalan iki maçını da kazanıp Play-Off maçlarında başarılı olmak istiyor.

Hentbolda Süper Lige Adım Adım

Türkiye Hentbol Federasyonu 1. liginin A grubunda ilimizi temsil eden 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Sivas Gençlik Spor kulübünü üstün bir oyunla 40-34 yenmeyi başardı.

Ligin 2. sırasındaki yerini koruyan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 13.00’da deplasmanda, ligde 3. sırada bulunan en yakın rakibi Seyhan Belediyespor takımına konuk olacak.

Voleybol Erkek Takımı Hükmen Galip

Türkiye Voleybol Erkekler 2. ligi 8. grupta yer alan 1955 Batman Belediyespor Erkek Voleybol takımı, kendi sahasında konuk etmesi beklenen, Tatvan Elit Voleybol Erkek takımının sahaya çıkmaması sonucu hükmen 3-0 galip sayıldı.

Ligde ikinci sırada yer alan 1955 Batman Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 05 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 12.00’da ligde 3. sırada bulunan en yakın takipçisi Hakkâri Gençlik Spor takımıyla deplasmanda karşılaşacak.