BATMAN BELEDİYESİ SPORCULARINDAN 2 BAŞARI BİRDEN
AYNI GÜNDE 2 BÜYÜK BAŞARI

1955 Batman Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ve Erkek Voleybol Takımı aynı günde Bölgesel Lig Final Grubu Müsabakalarında rakiplerinin hepsini alt ederek 2. lige yükseldiler.
Türkiye Voleybol Federasyonu faaliyet programında yer alan Bölgesel Lig Final Grubu Müsabakaları 20-23 Haziran 2021 tarihlerinde yapıldı.

İlk Şampiyonluk Batmanlı Kadınlardan Geldi
1955 Batman Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Van, Mardin ve Şırnak takımlarını 3-0 gibi net skorlarla yenerek önümüzdeki sezon 2.ligde mücadele etme hakkı kazandı.

Batmanlı Erkekler de Şampiyonluğu Devam Ettirdi
Bölgesel Lig Final Grubu Müsabakalarında, 1955 Batman Belediyespor Erkek Voleybol Takımı da Mardin takımını 3-1, Şanlıurfa ve Malatya takımlarını ise 3-0 gibi net skorla geçerek önümüzdeki sezon 2.ligde oynama hakkı kazandı.