Valimiz Hulusi Şahin, beraberinde Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.Kadir Demir, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Muzaffer Özkan ile birlikte Cudi Mahallesi Salih Özdemir parkında bulunan Dengbej Kültür Evinde Batmanlı sanatçı Tayfun Öztoprak’ın moderatörlüğünde hazırlanıp sunulan Dengbej Konağı programının canlı yayın konuğu oldu. Programı belediyenin sosyal medya hesaplarından takip ettiğini ifade eden valimiz, Müziğin evrensel bir dil olduğunu, Neşet Ertaş ile türk sanat müziğinin yanı sıra Türkçe ve kürtçe müziği severek dinlediğini söyledi. Sanatın ve sanatçının her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Valimiz, batman Sanat Sokağının adına yaraşır bir sokak olarak anılması için; resim, tiyatro ve müzik gibi aktivitelerin Sanat Sokağında yapılabilecek bir konuma getirilmesi için çalışmaların son aşamaya geldiğini, Sanat Sokağında Dengbejler için de bir mekan tahsisi edileceğini belirtti.