Batman’ın değişik noktalarına kurulan 20 hayvan beslenme noktası ile sokak hayvanlarının beslenmeleri sağlanıyor. Ayrıca bu noktalar günlük olarak temizleniyor ve ihtiyaç oranında mama bırakılıyor.
2020 yılı içerisinde Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 3 bin dostumuz muayene edilirken farklı cinslerden toplam 2.784 hayvan tedavi edildi.
Batman’da geçtiğimiz yıl içinde 652 sokak hayvanı aşılanırken, tedavisi biten ve doğal ortamına bırakılan hayvan sayısı ise 1.631.
Batman Belediyesi’nin merkezinde bulunan bu güzel dostlarımızdan 2020 yılı içinde 275’i sahiplenildi. Siz de bir dost edinmek isterseniz, Batman Belediyesi’nin Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret edebilirsiniz.