Batman’da yapımı devam eden ‘Necat Nasıroğlu Külliyesi’nin daha etkin ve verimli kullanılması için ilgili kurumların yürüteceği çalışmalar Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in katılımı ile gerçekleştirilen çalıştayda görüşüldü.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen çalıştayda; 8 bin kişilik caminin dışında, millet bahçesi, kütüphane, gençlik merkezi, taziye evi, Kur'an-ı Kerim Kursu, konferans salonu gibi çeşitli sosyal donatıların yer aldığı kompleks ile ilgili, kurumların yapacağı projeler ve diğer çalışmalar ele alındı.

Esentepe mevkiinde Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından merhum Necat Nasıroğlu adına yaptırılan külliye çalıştayına; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Rektör Yardımcısı,  İl Müftü Vekili, Gençlik ve Spor İl Müdürü, İl Kültür ve Turizm Müdürü, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı ve ilgili şube müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Kütüphane Müdürü ve Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında çalışan teknik personel katıldı.

• Bu içerik 1116 defa okundu