BATBİS kapsamında 2020-2022 yılları arasında 5 bin 150 kişi tarafından toplamda 301 bin 517 dakikalık bisiklet kullanıldı.

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, deforme olan bisikletleri bakım ve onarımdan geçirerek vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi.

6 farklı lokasyonda; Belediye Hizmet Binası’nın yan tarafı, Atatürk Parkı, 8 Mart Kadın Parkı, Batman Park AVM önü, Gültepe Su Parkı ve Bölge Hastanesi Otobüs Durağı yanında bulunan park istasyonu ile 55 bisiklet, Batmanlılara hizmet veriyor.

BATBİS (Batman Belediyesi Akıllı Bisiklet Sistemi) kullanımı için vatandaşların 18 yaşından gün almış olmaları gerekiyor. Müracaat esnasında verilen 1 adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi ve 5 TL ile birlikte BATBİS kullanımına hak kazanılıyor.

• Bu içerik 1930 defa okundu