Batman Belediyesi Müzik Topluluğu tarafından hazırlanan ‘Solistler Geçidi Bayram Özel Konseri’nde seslendirilen birbirinden güzel eserler müzikseverler tarafından büyük beğeni aldı.

Batman Belediyesi tarafından Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere vatandaşlar ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.  Salonu dolduran seyirciler koronun seslendirdiği türkülere hep bir ağızdan eşlik ederek alkışlarla da tempo tuttu.

Sunuculuğunu Burak Eren ve Koro şefliğini Mustafa Sevim’in yaptığı konserde her biri ayrı meslek grubunda çalışan solistler birbirinden güzel eserler sergiledi. Konserin sonunda Şef Mustafa Sevim ve koro üyeleri sergiledikleri muhteşem performansları ile uzun süre ayakta alkışlandı.