Batman Belediyesi, trafiği rahatlatacak yeni yol açma, iyileştirme ve asfalta hazırlık çalışmaları kapsamında 2022 yılı Ocak-Haziran verilerini kamuoyuyla paylaştı.

İmara yeni açılan alanlarda yaya ve araç trafiğini rahatlatacak düzenleme ile Batman Belediyesi, sadece Gültepe Mahallesi’nde 12 kilometre uzunluğunda yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

2022 yılı haziran ayı içerisinde Gültepe Mahallesi’nde 35 adet yeni cadde ve sokak açılmasını sağlayan Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile hizmetlerini sürdürüyor.

Batman’ın Gültepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarda yolların traşlanmasının ardından stabilizeye hazır hale getiriliyor ve altyapı çalışmalarının da bitmesi halinde yolların ulaşıma açılması hedefleniyor.