Batman Belediyesi, Kadir Gecesi’ne özel olarak program düzenledi.

Moderatörlüğünü İlahi Sanatçısı Abdurrahman Men’in yaptığı programın onur konuğu Batman İl Müftüsü Nihat Kök oldu.

İl Vaizi İbrahim Halil Yakut’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan Kadir Gecesi özel programı, İl Müftüsü Nihat Kök’ün günün anlam ve önemini belirten konuşması, ilahi dinletisi, şiir, kaside ve dua ile son buldu.

Kadir Gecesi özel programı sohbetinde, Müslümanların bu gecenin feyzinden faydalanması gerektiğini, bu gecede iman edenlerin bol bol dua edip, kaza namazlarını kılmaları ve Kur’an okumaları gerektiğine dikkat çeken Müftü Kök: “Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluştur. Kur’an, Kadir Gecesi’nde indirildi. Bugün 'bin aydan daha hayırlı' bir gecedir” dedi.

Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 22.00’daki program Batman Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.