23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 23 Nisan Çocuk Korosu Konseri izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Batman Belediyesi bünyesinde kurulan ve 8-13 yaş aralığındaki 20 çocuktan oluşan çocuk korosu, Sanat Yönetmeni Mustafa Sevim ve Şef Osman Yakut öncülüğünde gerçekleşti.

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahne alan çocuk korosu, türkü ve Cumhuriyet şarkıları seslendirerek çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

23 Nisan Çocuk Korosu Konseri'ni Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili ile çok sayıda çocuk ve ebeveyni ilgiyle takip etti.

Programın sonunda Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, koro şeflerine çiçek takdim etti. Koroda yer alan çocuklara da hediyelerini vererek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

• Bu içerik 2028 defa okundu