Batman Belediyesi’nin düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Gazeteci Yazarlar Arif Arslan ile Özcan Tikit’in konuk olduğu ‘Gazetecilik Mesleği ve Batman'ın Fotoromanı’ söyleşisi gerçekleşti.

Ulusal ve uluslarası alanda yaklaşık 60 ödül alan, Batman Çağdaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Arslan ve birçok ulusal gazetede muhabirlik, editörlük ve haber şefliği yapmış, halen TRT Haber Dış Haberler Müdürü olarak görev yapan Özcan Tikit gençlerle buluştu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Batman Belediyesi tarafından düzenlenen “Gazetecilik Mesleği ve Batman’ın Fotoromanı” adlı söyleşi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlendi.

Gençlerin büyük bir ilgi gösterdiği söyleşide Gazeteci Yazarlar Arif Arslan ile Özcan Tikit sinevizyon gösteriminden sonra Batman’ın dününü ve gazetecilik mesleği hakkında bilgi birikimlerini ve deneyimlerini dinleyicilerle paylaştı.

Yapılan söyleşinin ardından program soru-cevapla son bulurken, Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, Gazeteci Yazarlar Arif Arslan ile Özcan Tikit’e gerçekleştirdikleri söyleşiden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.