İÇME SUYU KLORLAMA ODALARI YENİLENDİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, içme suyu depolarının klorlandığı odalarda yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının ardından klorlama odalarını ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sektör Buluşmaları’nın Altıncısı: OTO GALERİCİLER

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in; şehrin üreticileri, iş insanları ve esnafları ile buluşarak sorunlarını doğrudan dinlemesi için Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları’nın altıncısı oto galericiler ile gerçekleştirdi.

ŞEHRE ALTERNATİF YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde yer alan yolları ulaşıma kazandırmak için zemin etüd çalışmalarını sürdürüyor.

ÇEVRECİ BELEDİYE SAĞLIKLI ŞEHİR

Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından son 3 ayda il sınırları içerisinde toplanan 173 ton ömrünü tamamlamış atık lastik, lisanslı taşıyıcılara teslim edildi.

ÖLÜRSEK ŞEHİT, KALIRSAK GAZİ OLURUZ

Sakarya Meydan Muharebesi’nin 13 Eylül 1921’de zaferle sonuçlanmasından bir gün sonra cepheden TBMM’ye telgraf çeken Fevzi Çakmak ve İsmet İnönü, orduları yönetme ve düşmanın bozguna uğratılmasında üstün başarı gösteren Başkumandan Mustafa Kemal’in Meclis tarafından onurlandırılmasını önerir.

KAÇAK ET KESİMİ BİR HALK SAĞLIĞI SORUNUDUR

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in; şehrin üreticileri, iş insanları ve esnafları ile buluşarak sorunlarını doğrudan dinlemesi için Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları'nın beşincisi kırmızı et üreticileri, kesim yapan mezbaha yöneticileri, kasaplar ve et kullanımı yapan paydaş lokanta ve kebapçıların katılımıyla gerçekleştirildi.

SEYAHAT KISITLAMASINDA SIKI DENETİM

Zabıta ekipleri, seyahat kısıtlaması ile ilgili çıkan karardan sonra; otogar, ilçe garajı ve tren garında aralıksız HES kodu denetimi yapıyor.

ZABITA’DAN DİLENCİ DENETİMİ

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

17. MAHALLE BULUŞMASI: ÇAMLITEPE MAHALLESİ

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 17.’si Çamlıtepe Mahallesi’nde gerçekleşti.

ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Bahçelievler Mahallesi’nde sıcak asfalt serimine aralıksız devam ediyor.

ZABITA TEŞKİLATI 195 YAŞINDA

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Zabıta Müdürlüğü personelleri, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'i makamında ziyaret etti.

ÇED RAPORU ALINDI

Batman Belediyesi’nin, Atık Su Arıtma Tesisi, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Sistemi Kapasite Artışı projesi ile ilgili “Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu” kararı verildi.

TAPULAR HAK SAHİPLERİNE VERİLDİ

Batman Belediyesi’nin Körük ve Tilmerç Mahallelerinin 1050 hektarlık alanını kapsayan revizyon ve yeni imar çalışmalarının tamamlanmasıyla oluşan 890 parsele ait tapu, hak sahiplerine verilmeye başlandı.

Cesaretle Kazandık Gururla Kutluyor

sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, yaşanmış en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak dünya tarihine geçti.

Sektör Buluşmaları

Sektör Buluşmaları'nın Dördüncüsü:
Okul Servisleri

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in; şehrin üreticileri, iş insanları ve esnafları ile buluşarak sorunlarını doğrudan dinlemesi için Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları'nın dördüncüsü Batman okul servisleri firma temsilcileri ile gerçekleştirildi.

950 Yıl Sonra 1071 Ruhuyla

Türklere Anadolu’nun kapılarını açan Malazgirt Zaferi’nin 950’nci yıl dönümü kutlu olsun...

VALİ ŞAHİN YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİ İÇİN SAHAYA İNDİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, trafiğin oldukça yoğun olduğu Sanayi Sitesi karşısında yapımı devam eden alışveriş merkeziyle bağlantılı yolların, yaya ve araç trafiğini olumsuz etkilememesi adına konunun uzmanlarıyla sahaya indi.

Konserler Ertelendi

Gençler arasında aşılanmayı teşvik etmek için planlanan Ece Seçkin ve Ceza konseri ileri bir tarihe ertelendi.

İMAR PLANI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Güney-Batı çevre yolu için yaklaşık 1180 hektarlık alanda yapılacak ilave ve revizyon uygulama imar planı ile ilgili bilgilendirme toplantısında paydaşlarla bir araya geldi.

Sektör Buluşmalarının Üçüncüsü:Meyve ve Sebze Hali

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in; şehrin üreticileri, iş insanları ve esnafları ile buluşarak sorunlarını doğrudan dinlemesi için Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sektör Buluşmalarının üçüncüsü Batman Sebze ve Meyve Hali’nde gerçekleştirildi.

İTFAİYE ERLERİ BATMAN’A DÖNDÜ

Ülkede çıkan orman yangınları sonucu zor günler geçiren yangın bölgelerine destek vermeye giden Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınların kontrol altına alınması ile birlikte görevlerini tamamlayarak Batman'a döndü.

ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Batman Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek ulaşım yollarını yeniliyor.

16. MAHALLE BULUŞMASI: GÜNEYKENT MAHALLESİ

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 16.’sı Güneykent Mahallesi’nde gerçekleşti.

BELİRLENEN KURBAN KESİM YERLERİ

Batman Belediyesi Kurban Bayramı’nda kurban kesmek isteyen vatandaşlar için geçici kurban kesim ve satış yerlerini belirledi.