Batman Belediyesi, düzenlediği Ece Seçkin ve Ceza konserleriyle Batmanlılara müzik dolu bir hafta sonu yaşattı.
Hafta sonu Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, Fuar Alanı’nda gerçekleştirdiği Ece Seçkin ve Ceza konserleriyle vatandaşlar unutulmaz bir hafta sonu yaşadı. Pop ve Rap müziğin muhteşem şarkılarını seslendiren sanatçılar uzun süre alkışlandı. İki muhteşem konserde eğlenen Batmanlı gençler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek gönüllerince eğlendi.

Katılımın son derece yoğun olduğu her iki konserde de organizasyon ve sahne dikkat çekti.

‘Konserler Devam Etsin’

Konserlerde gönüllerince eğlenen gençler “Batman’da bu tür aktivitelerin olmasını çok istiyoruz. Üst üste muhteşem iki ücretsiz konser oldu. Çok eğlendik Batman Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz, lütfen konserler devam etsin” ifadelerinde bulundu.