Akşam saatlerini müzikle renklendirmek isteyen Batman Belediyesi, şehrin farklı noktalarında ‘Park Konserleri’ düzenlemeye devam ediyor.
Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün her akşam şehrin farklı bir parkında gerçekleştirdiği Park Konserleri, Salih Özdemir Parkı’nda Sanatçı Mehmet Şah Dicle’nin muhteşem yorumuyla gerçekleştirdiği konserle vatandaşlara coşkulu ve unutulmaz bir akşam yaşattı.
Dinlenmek için oturdukları parkta konser sürpriziyle karşılaşan vatandaşlar, konsere yoğun ilgi göstererek, seslendirilen şarkılara hep bir ağızdan ve alkışlarla eşlik etti.
Pandemi kurallarına uygun şekilde verilen Park Konserleri Eylül ayının sonuna kadar müziği Batman Halkının ayağına götürmeye devam edecek.