Her Salı 20.30’da Nağmeler Türk Sanat Müziği Gecesi, her Çarşamba 20.30’da Dengbej Konağı, her Perşembe 20.30’da Avaz Türkü Gecesi programları Batman Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanarak, dinleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Programı yerinde dinlemek isteyen vatandaşlar da Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi’nde Pandemi kurallarına uygun biçimde izleyici olarak katılabilecek.

Sosyal Medya Spotu: Batman Belediyesi’nin müzik severler için başlattığı ve büyük beğeni toplayan Dengbej Konağı, Avaz Türkü Gecesi ve Nağmeler Türk Sanat Müziği Gecesi programları yeni yayın döneminde de kaldığı yerden devam ediyor.