MİLLİ TAKIM KADROSUNDA BATMANLI SPORCU
İSLAM UCAN DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

1955 Batman Belediyespor Kick Boks Takımı sporcusu İslam Ucan Türkiye Milli Takım formasıyla Dünya Şampiyonasına gidiyor.

Şırnak’ta yapılan Kick Boks Türkiye Milli Takım seçmesinde 2 bin 100 sporcu arasından birinci olan İslam Ucan, İtalya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına Milli sporcu olarak katılmaya hak kazandı.

Büyük başarısı ardından konuşan Batmanlı Milli Takım Sporcusu İslam Ucan: “Başarımdan dolayı çok mutluyum. Çok çalıştım, çok emek verdim. Bundan sonra da Allah’ın izniyle çalışmaya ve daha büyük başarılar elde etmeye devam edeceğim. Bu başarımda spora ve sporcuya verdiği sonsuz desteklerden dolayı Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sayın Hulusi Şahin’in çok büyük katkıları var. Başta kendisine ve tüm kulüp yetkililerine beni bugünlere getirdikleri için teşekkür ederim. Tüm şampiyonluklarımı kıymetli şehrim Batman’a ve hemşehrilerime armağan ediyorum” dedi.