Valimiz Hulusi ŞAHİN, Ahmet Arif Bulvarı (Çömçe Kavşağı ile Yeni PTT arası) ile Barış Bulvarı boyunca yapılması planlanan 4. Etap Vizyon ve kapalı semt pazarı projelerini incelemek üzere  Etüt Proje Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Belediyemiz, şehrimize yeni bir çehre kazandırmak amacıyla yollarımızın aydınlık ve ferah bir görünüme kavuşması için 4. Etap Vizyon çalışması ve daha rahat alışverişlerin yapılacağı üzeri kapalı semt pazarları projelerini hayata geçiriyor. 4. Etap Vizyon Projesi kapsamında son aşamaya gelindi. Burada yapılacak olan yol, kaldırım, bağlantı yolları, aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmaları sonrası kent estetiği ve gece aydınlatma çalışmalarıyla Ahmet Arif Bulvarı (Çömçe Kavşağı ile Yeni PTT arası) ile Barış Bulvarı yeni bir görünüme kavuşacak. Üzeri kapalı semt pazarının ise Tilmerç Mahallesinde yapılması kararlaştırıldı.

Ayrıca, toplantı esnasında bugüne kadar isimsiz kalan 131 adet mevcut ve yeni yapımına başlanılan 10 adet park için isim verme çalışmaları başlatıldı. Adliye Sarayı yanında yapımına başlanılan Sağlıklı Yaşam Parkı’nın içerisine eklenecek yeni kısımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Valimiz başkanlığında yapılan Değerlendirme Toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Adnan YÜRÜK, Ali Osman BİLGİLİ, Muzaffer ÖZKAN,  Etüt Proje Müdürü Talat KAÇMAZ, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet DEMİR ve ilgili Müdürlüklerin teknik personelleri katıldı.

• Ev naverok 2573 caran hat xwendin