Batman’ın sorunlarıyla yakından ilgilenen Valimiz Hulusi Şahin, Mahalle Buluşmaları programı çerçevesinde Hilal Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.
Hilal Mahallesi parkında gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları programına Valimiz Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürü, Belediye birim müdürleri, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalleli katıldı.
Öncelikli olarak tüm kamu hizmetlerini mahalle bazlı değerlendirmek üzere planlanan Mahalle Buluşmalarının ilkini Hilal Mahallesinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Valimiz Şahin, “Mahalle sakinlerini dinlemeye geldik. Bizlerden hangi hizmetleri bekliyorsunuz, eksiğimiz nelerdir. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde bunları nasıl sıraya koyabiliriz ve hangisi daha önceliklidir bunları tespit etmek üzere toplandık. Bunları hep birlikte konuşalım” dedi.
Hilal Mahallesinin yıllardır ihmal edildiğini ve bu nedenle birçok hizmetten mahrum bırakıldığını aktaran mahalle muhtarı Resul Karakuş mahallenin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
Mahalle sakinlerinin okul, sağlık ocağı, cami, yağmur suyu şebekesi, asfalt, kaldırım ve parke taşı serimi gibi taleplerini yerinde dinleyen Valimiz Hulusi Şahin, Hilal Mahallesi’nin sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili birim müdürlerinin gerekli çalışma ve hazırlıklarını yapması için talimat verdi.