Batman  Belediyesi tarafından belediyemiz personeline yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim semineri  başladı.

Batman Belediyesi’nin belediyemizde verimliliği artırmak amacıyla düzenlediği, “Belediye Kanunları, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, Taşınır Mal Yönetmeliği ve Kamu İhale Kanunları” konulu  11 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecek olan Hizmet içi  eğitim semineri  Batman Belediyesi  Konferans Salonunda yapıldı.
Toplantının açılışında konuşan Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Personel  Müdürü M.Şirin Yavuz belediyemiz personeline  Belediyemiz Başkanlığı tarafından Belediye Mali Mevzuat eğitimi verilmesine karar verildiğini  belirterek 11 Nisan Tarihine kadar sürecek olan Hizmet içi Eğitim seminerinde mevzuat ve kanunların ele alınarak personelimizi eğitmek ve mali mevzuat konularında bilgilendirmek amacıyla bu seminerin düzenlendiğini ifade etti.

Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürü Nedim Tan  ise, bu tür hizmet içi eğitim seminerlerinin halka daha verimli hizmet sunulması ve kamu kaynaklarının verimli kullanılması açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Toplantıya konuşan Mali Hizmetler Müdürlüğümüze bağlı Muhasebe Sorumlusu Fahrettin Kaynak  ise seminere katılanlara, belediye kanunu, ihale kanunu, kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu hakkında bilgiler verdi. İhale Bürosu Yetkilisi Yakup Tiryaki de personele ihale kanunu hakkında   personelimizi bilgilendirdi. Belediyemiz Hizmet içi Seminerine 70’e yakın memur katılıyor.

• Bu içerik 1932 defa okundu