13. MAHALLE BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 13.’sü Yeşiltepe Mahallesi’nde gerçekleşti.
Yeşiltepe Mahallesi Yeşiltepe Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Mahalle Buluşmaları’ programına Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Ebedin Türkan ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri; imar, semt pazarı, internet alt yapı sorunu, ulaşım yolları, su ve kanalizasyon alt yapısı, eğitim binası eksikliği ve muhtar evi gibi konularda taleplerini ilk ağızdan Vali Şahin’e iletme fırsatı buldu.
Bu buluşmalar sayesinde mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinleyen Vali Şahin, talep ve sorunların daha hızlı çözüme kavuşturulması için çalışmalar başlattı.