SANATLA BULUŞAN SOKAK BİTMEK ÜZERE
SANAT SOKAĞI’NDA SON RÖTUŞLAR

Yenileme çalışmalarında sona gelinen Sanat Sokağı’nda yapılan son rötuşları yerinde inceleyen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, proje detayları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Sanatın merkezi olacak şekilde projelendirilen Sanat Sokağı’nda incelemelerde bulunan Vali Şahin'e Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Muzaffer Özkan ve Adnan Yürük, belediye birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti.
Farklı dallarda sanatın icra edilmesine yönelik Batman Belediyesi tarafından desteklenecek dernek merkezlerini de ziyaret eden Vali Şahin, Sanat Sokağı’nın tümüyle sanatın merkezi olması için her türlü detayı düşündüklerini belirtirken, Sanat Sokağı’nda yürütülen çalışmalar kapsamında yapılan mahyalar, aydınlatmalar, resimli mozaikler ve peyzaj çalışmalarıyla sokağın bambaşka bir görünüme kavuştuğunu aktardı.