ÇOCUK CERRAHİ BÖLÜMÜNE AKÜLÜ ARABA

Batman Belediyesi, “Benim Hastanem” projesi kapsamında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 6 adet akülü araç hediye etti.
Batman Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü proje kapsamında; Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan çocukların hastalıkları süresince eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak, onlara öz güven oluşturmak ve çocuk cerrahi servisindeki çocukların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla 6 adet akülü araç hediye etti.
 Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili’nin de hazır olduğu çocuk oyun odasının açılışına İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Öden ve idareciler katıldı.
Çocuk oyun bölümünün açılış kurdelesini kesen Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, bu gibi hizmetlerin sosyal getirisinin yüksek olduğunu belirterek Batman Belediyesi olarak Batmanlılar için her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Çocukların olduğu kadar ailelerin de oldukça ilgisini çeken akülü arabalardaki miniklerin eğlencesine ebeveynleri de ortak oldu.