Mevsimsel Soğuk Algınlığı Yaşıyorsunuz Ama Hastaneye Gitmeye Korkuyor Musunuz?

Vücudumuzdaki en ufak bir belirtide hemen telaşlanır olduk ama virüs kapma korkusu ile büyük hastanelere gitmekten de çekiniyoruz. Fakat Batman Belediyesi’nin ücretsiz Sağlık Merkezi hem virüse karşı tüm tedbirlerini almış hem de fazla yoğunluk biriktirmeden hizmet vermeye devam ediyor.
Ziya Gökalp Mahallesi eski Şelale Çay Bahçesi’nin bulunduğu yerde hizmet veren Belediye Sağlık Merkezi’nde, 08:00 ile 17:00 saatleri arasında tüm vatandaşlara; diş polikliniği, genel poliklinik, acil müşahede, diyet polikliniği ve psikolog polikliniği hizmeti veriliyor.

Üstelik sıra bekleme derdinin olmadığı Sağlık Merkezi’nde sadece 04882150636’yı telefonla arayıp randevu almanız yeterli. Uzman hekim ve tıbbi kadrosuyla donanımlı şekilde hizmet veren Batman Belediyesi Sağlık Merkezi’nde Covid-19 tanısı için PCR Testi de yine ücretsiz yapılıyor.

Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında olmayan, engelli, yaşlı ve yardıma muhtaç hastaların sağlık hizmetlerine erişimi noktasında her türlü kolaylığın sağlandığı Sağlık Merkezi’nde ücretsiz yapılan muayenelerin yanı sıra ihtiyaç durumunda ilaç desteğinde de bulunuluyor.