Batman Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ve İlan Reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri için son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü olduğunu hatırlattı.

Batman Belediyesi, vatandaşların vergi ödemelerini Batman Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.batman.bel.tr ‘den ve ayrıca kamu bankaları; Vakıf Bank, Halk Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası ile özel bankalar; Ak Bank, Deniz Bank, Kuveyt Türk, Al Baraka, Türkiye Finans, Yapı Kredi Bankası ve İş Bankası’ndan gerçekleştirebileceği belirtildi.

Batman Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü, vergi ödemelerinde son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü mesai saati öncesi ödeme yapılmasının vatandaşların menfaatleri için büyük önem arz ettiğine dikkat çekti.

Belediye Başkanlığı ayrıca, 7440 sayılı kanun yapılandırma işlemlerinin 30 Haziran 2023 tarihine kadar 1 (bir) ay daha uzatıldığını belirtti.