Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman merkez ve merkeze bağlı köylerde bulunan muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp’in ev sahipliğindeki kahvaltılı buluşmaya; Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

“İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren hem köylerimizi hem mahallelerimizi tekrar muhtarlarımızla beraber dolaşacağız, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” diyen Vali Canalp: “Ben her bir muhtarımız ile tokalaşırken aslında mahalledeki bütün halkımızın elini sıkmış gibi hissediyorum. Bir köy muhtarlarımızın elini sıktığımda tüm köylümüzün elini sıkmış gibi hissediyorum. Çünkü mahalle halkını da köy halkını da bir bütün olarak temsil salahiyetine haiz olan tek kişi muhtarlarımızdır” şeklinde konuştu.

Altyapıdan üstyapıya, park ve bahçelerden, mahalledeki aydınlatma, okul, su, mezarlık, kaldırım, yeni imar alanları ve uygulamaları, kilit taşı ve asfalt yapımına gibi mahalle sakinlerinin ilettiği talepleri mahalle muhtarlarından dinleyen Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, gelen talepler arasında yapılamayacak bir çalışmanın bulunmadığını söyledi.

Batman merkez mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarından gelen talepleri tek tek not alan Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, imkânlar nispetinde çalışmaların belirli program çerçevesinde yapılacağını dile getirdi.