Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, "Yerinde İletişim Yerinde Çözüm" sloganıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları'nın ilkini Gültepe Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Gültepe Mahallesi H. Adile Kubba taziyeevinde gerçekleştirilen mahalle buluşmasına Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, Gültepe Mahallesi sakinleri ve Gültepe Mahalle Muhtarı Mehmet Dağ katıldı.

Vali Canalp, Mahalle Buluşması programı sırasında Batman Belediyesi tarafından imar çalışmaları tamamlanan, Kuzey Çevre Yolu ve çevresindeki 355 hektarlık alanda parseli bulunan 184 parselin tapusunu hak sahiplerine verdi.

Gültepe Mahalle Buluşması'nda Muhtar Mehmet Dağ ve mahalle sakinlerinin görüş, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Canalp, sorun, talep ve görüşlerin ilgili birim müdürleri tarafından değerlendirilmesi ve gereğinin yapılması için talimat verdi.