Batman Belediyesi, Batmanlılara daha temiz bir ortam bırakmak amacıyla tüm araçlarının bakım ve onarım işlerini kendi bünyesinde gerçekleştiriyor.

Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nün İlçe Otogarı yanına taşınmasıyla birlikte boşalan alanı yol süpürme araçları bakım ve onarım atölyesine dönüştüren Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, araçlar için yeni çalışma alanı kazandı.

İşlerin aksatılmadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve ‘temiz çevre ve toplum’ için büyük çaba sarf eden Batman Belediyesi, yeni araç bakım ve onarım atölyesi sayesinde daha hızlı bir şekilde araçları onararak toplumun hizmetine kazandırmayı hedefliyor.

Tüm araçların tamir ve onarımlarını kendi bünyesindeki personel ile gerçekleştiren Batman Belediyesi, bu sayede dışa bağımlılığını da ortadan kaldırmış oluyor.