Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 21.’si Şafak Mahallesi’nde gerçekleşti.

Şafak Mahallesi’ndeki Millet Bahçesi’nde bulunan Millet Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen ‘Mahalle Buluşmaları’ programına Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Muzaffer Özkan ve Adnan Yürük, İl Müftüsü Nihat Kök, Kamu ve Belediye Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarı Menaf Aktaş ve çok sayıda mahalleli katıldı.

21.’sinin gerçekleştirildiği Mahalle Buluşmaları’nda Batman Valisi Şahin, Mahalle Muhtarı Menaf Aktaş ve mahalle sakinlerinin taleplerini teker teker dinledi.

Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri; semt pazarı, muhtarlık evi, Millet Bahçesi’ne kamelya, park yapımı, mevcut parklara bakım yapılması, kavşak, kasist, cadde aydınlatılması, asfalt serimi, alt yapı desteği ve kaldırım çalışması taleplerini Vali Şahin’e iletti. Tüm taleplerle tek tek ilgilenerek hızlı çözümler üreten Şahin, birim müdürlerine ilgili taleplerin hemen yerine getirilmesi konusunda çalışmalar başlatmalarını istedi.