Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Güney-Batı çevre yolu için yaklaşık 1180 hektarlık alanda yapılacak ilave ve revizyon uygulama imar planı ile ilgili bilgilendirme toplantısında paydaşlarla bir araya geldi.

Batman Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Abdulkadir Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, ilave revizyon planındaki arazi sahipleri, muhtarlar ve diğer paydaşlar katıldı.

Güney-Batı çevre yolu ve çevresi ilave revizyon planında sanılan rakamların aksine sadece 78 hanenin yıkılacağını ve bunların bedelinin hak sahiplerine ödeneceğini ifade eden Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, bu planla ilgili Tarım Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunulduğunu belirterek, toplantının amacının gelecek talep ve önerileri de dikkate alarak Batman'ın lehine bir proje çıkarmak olduğunu dile getirdi.

• Ev naverok 3663 caran hat xwendin