Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in; şehrin üreticileri, iş insanları ve esnafları ile buluşarak sorunlarını doğrudan dinlemesi için Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sektör Buluşmalarının üçüncüsü Batman Sebze ve Meyve Hali’nde gerçekleştirildi.

Batman Sebze ve Meyve Hali yerleşkesinde gerçekleşen ‘Sektör Buluşmaları’ programına Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, Belediye Birim Müdürleri, Batman Sebze ve Meyve Hali Dernek Başkanı Abit Taymur ile sebze hali esnafı katıldı.

“Belediye Sektörlerle Buluşuyor, Batman’ın İş Hacmi Büyüyor” sloganı ile başlatılan programda meyve ve sebze hali esnafı talep ve sorunlarını ilk ağızdan Vali Şahin’e iletme fırsatı buldu.

Buluşmada, Meyve ve Sebze Hali için büyük bir eksiklik olan otopark ile güvenlik sorununun çözülmesi için meyve ve sebze haline yakın kanalın çevresine ihata duvarı yapılması için Vali Hulusi Şahin tarafından ilgililere talimat verildi.

Bu buluşmalar sayesinde Batmanlı iş insanları ve esnafların sorunlarını yerinde dinleyen Vali Şahin, talep ve sorunların daha hızlı çözüme kavuşturulması için çalışmalar başlattı.